O meni

Dolgoletno delo v javnem sektorju, mi je prineslo izkušnje pri delu z ljudmi in delu na različnih projektih. Izkušnje imam z iskanjem razpisov, pripravo razpisne dokumentacije ter pri pridobivanju finančnih sredstev na različnih razpisnih področjih, tako nacionalnih kot tudi evropskih. Dolga leta delam tudi na področju grafičnega in spletnega oblikovanja.

*******

Po duši sem večna boemka, radovedna, ustvarjalna in včasih neznosna. V vsakdanjem življenju igram več vlog: sem ženska in žena, v prvi vrsti pa mama dvema malima »učiteljema«, ki sta k nama z možem prišla s posebnim poslanstvom, katerega odkrivava skozi skupno plovbo po življenju.

Rada slikam, pojem, rišem in pišem, šivam ter ustvarjam najrazličnejše reči . Ukvarjam se tudi s fotografijo, videom in grafičnim, multimedijskim oblikovanjem. Obožujem potovanja in nenačrtovana potepanja.

Potovanja in izkušnje z ljudmi so me naučili pogledati na življenje z drugačne perspektive. V Ugandi sem delala kot prostovoljka, v Angliji nekaj mesecev kot varuška, na Češkem pa sem bila deležna čudovite umetniške izkušnje. Na teh daljših, pa tudi številnih krajših potovanjih sem spoznala čudovite ljudi, ki so mi pomagali, da nase in na svet okoli sebe gledam bolj odprto in spoštljivo.

V naši mali hiški na deželi z družino radi gostimo popotnike, ki nam vedno prinesejo delček sveta in svoje kulture. Njihove zgodbe bogatijo naš vsakdan in nas navdušujejo.

*delaj, kar te veseli
*bodi dober in delaj dobro
*potuj, raziskuj, bodi kreativen, živi

 

Stay away from negative people. They have a problem for every solution. A. Einstein

Pomemben je individualen pristop k vsaki nalogi; le tako sta kreativnost in uspeh zagotovljena.

jaz

Rada delam to, kar delam, z ljudmi, ki radi delajo to, kar delajo. Na projektih, partnersko, dolgoročno.

Top